Adam Airosto utnämnd till ny VD för SWEDRIVE AB

Adam Airosto blir ny vd för SWEDRIVE. Han kommer närmast från rollen som vd för Emballator Växjöplast, vilket han varit de senaste sex åren. Innan dess var han verksam inom Atlas Copco i totalt elva år, där han började som försäljningsingenjör för att sedan ta rollen som marknads- & försäljningschef innan han under sina sista sex år på Atlas Copco var vd för den nordiska verksamheten.

– Jag uppfattar Swedrive som ett företag med engagerade, erfarna och kompetenta medarbetare som utvecklar produkter med hög kvalitet till flera väldigt intressanta segment. Jag ser mycket fram emot att utveckla affären och företaget vidare tillsammans med detta team, säger Adam.  

Adam tillträder som vd på Swedrive senast den 21 september 2020 och nuvarande vd för Swedrive, Mikael Petersson, kommer att vara kvar fram till den 27 juni 2020 och börjar sedan som vd på Dellner Polymer Solutions UK.

Samtidigt som ett stort tack riktas till Mikael för utmärkta insatser så välkomnas nu Adam till hans nya position på Swedrive.

Tillbaka till arkivet