Philippe Thoumy utnämnd till ny VD för Transtronic AB

Philippe kommer närmast från rollen som VD för Westermo Data Communication AB, vilket han varit det senaste året. Innan VD rollen var Philippe verksam inom Westermo i totalt 9,5 år, där han började som Global Sales Manager för att sedan ta rollen som Managing Director för verksamheten i USA.

”Transtronic är ett företag med engagerade, erfarna och kompetenta medarbetare som utvecklar produkter med hög kvalitet till flera väldigt intressanta segment. Det är ett både unikt och genuint företag som har egen utveckling och produktion i Sverige.  Personligen ser jag mycket fram emot att utveckla företaget vidare tillsammans med teamet!” säger Philippe Thoumy.

”Det blir spännande att bygga vidare på den succé som byggts upp av Magnus Thele och Transtronics personal under många år. Jag har stort förtroende för att Philippe kommer ha fortsatt fokus på tekniken och att vi kan växa med existerande och nya kunder inom de segment där Transtronic är verksamt” säger Lars Fredin, VD och Koncernchef Dacke Industri. 

Philippe tillträder som VD på Transtronic senast november, 2021.

 

PMC Hydraulics Group, en del av Dacke Industri, förvärvar Hydroquip Hydraulics Pvt. Ltd i Indien.

Pressmeddelande, 31 mars 2021

PMC Hydraulics förvärvar Hydroquip Hydraulics i Indien

   • PMC Hydraulics Group har ingått ett avtal om att förvärva majoriteten av aktierna i Hydroquip     Hydraulics

   • Verksamheten inom Hydroquip Hydraulics fortsätter som en fristående verksamhet under             namnet Hydroquip Hydraulics, som en del av PMC Hydraulics Group.

PMC Hydraulics Group, som är en av de ledande nordiska leverantörerna av hydrauliska system och komponenter för OEM-kunder över hela Europa och Asien, har ingått ett avtal om att förvärva majoriteten av aktierna i Hydroquip Hydraulics i Bangalore, Indien. Verksamheten fortsätter som en fristående verksamhet under namnet Hydroquip Hydraulics som kommer att ingå i PMC Hydraulics Group.

Se mer information: https://www.pmchydraulics.com/sv-SE/News/Newsroom/2021/PMC%20Hydraulics%20acquires%20Hydroquip%20Hydraulics%20in%20India