Lars Fredin, VD Dacke Industri har ordet

Januari 2020

Dacke Industri arbetar för en hälsosam och långsiktigt hållbar situation för alla företag i gruppen. Vi vill se till att vi kan bidra till att göra livet lättare för våra anställda och våra kunder. År 2019 gjorde vi två investeringar och vi ser fram emot ett spännande 2020 där vi tänker växa och välkomna nya företag till Dacke Industri.

Vi är optimistiska om de kommande åren. Vi är mycket stolta över våra företag som arbetar inom olika branschsegment och under olika konkurrensförutsättningar. Vissa av dessa segment är mycket utmanande så det är viktigt att ha rätt personer att driva företagen. Vår erfarna ledning i varje företag är helt fokuserad på att förbättra sin verksamhet och garantera en hållbar tillväxt. Styrningsmodellen tillåter våra chefer att fatta sina egna beslut om hur man gör sina företag bättre.

Företagskulturen är avgörande för framgång och långsiktig hållbarhet. En av de bästa kommentarerna jag någonsin har lärt mig och försöker leva efter är att du "kan kopiera produkten men du kan aldrig kopiera erfarenheten".